3 apr 2013

wanneer je je laarzen niet draagt en ze weg zet krijg je vaak een knik in je laars. en in plaats van dure laarzenspanners te kopen kun je er ook een opgerolde tijdschrift in stoppen. je laarzen blijven hierdoor mooi rechtop staan en je hebt gelijk een opbergplaats voor je tijdschriften.

sommige mensen hebben erg last van zweetvoeten. je kunt s'nachts of als je je schoenen even een tijdje wegzet er een luchtverfrisser indoen. je  kunt de luchtverfrisser gebruiken die je in een wc gebruikt erin zetten die bijna op is. in de wc geeft hij na een tijdje geen geur meer af. maar voor in een schoen kan het nog prima.

heb je lekker gesport en ruikt je sportkleding naar zweet, zelfs na het wassen nog. schenk een beetje blanke natuurazijn in het wasverzachterbakje en je ben de zweetgeur kwijt.

een kraag van bijvoorbeeld overhemden kunnen nog wel eens vettig of groezelig worden. smeer de kraag in met een beetje kleurloze shampoo en daarna kan het gewoon in de wasmachine op het gebruikelijke programma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten